RAW CHEF GABRIELA OLTEAN SI
PRAVALIA “DELICIOUS RAW”

In 2011 , printr-o imprejurare nefericita Gabriela a descoperit hrana vie.

Din acel moment a inceput sa-si schimbe stilul de alimentatie si de viata.

A inceput sa gateasca la inceput pentru familie si prieteni insa la indemnul acestora a inceput sa-si puna la punct un profil pe facebook denumit “DELICIOUS RAW , dulciuri bune raw de tot!”

Profilul a fost un real success inca de la primele postari si in scurt timp a fost remarcat de raw chef Ligia Pop , promotoarea stilului de alimentatie raw vegana in romania, care a invitat-o sa participe la cea mai prestigioasa expozitie de profil “RAW GENERATION EXPO” desfasurata anual la Bucuresti.

Din acel moment, Gabriela de formatie inginera, si- a dorit sa poata studia cat mai multe despre alimentatia raw vegana si a decis sa faca acest lucru peste ocean la Graff Academy din Rooswelt, Atlanta.

A absolvit cursurile si s-a intors acasa cu “un sort “ de raw chef precum si cu titlul de Initiator in Stiinta Nutritiei prin Hrana Vie;

Delicious Raw devenea din vis realitate si in toamna anului 2013 isi deschidea portile, in centrul vechi al orasului Brasov, micuta pravalie cu dulciuri, sucuri si mancare raw vegana, delicioase si pline de savoare!

In paralel, raw chef Gabriela, a inceput sa sustina ateliere de bucatarie raw in Brasov, Bucuresti, Constanta, Piatra Neamt, atat pentru nivel de incepatori cat si pentru avansati si sa-si diversifice gama de produse in cadrul pravaliei.

De la painici,” branza”, sarmalute, salata “boeuf” cu maioneza de nuci, supe crème, borsuri, pana la delicioasele torturi cu blat de migdale sau nuci , cu crème fine de caju si nuci de macadamia sau inghetate si clatite raw toate asteapta sa fie descoperite de voi impreuna cu raw chef Gabriela Oltean in cadrul atelierelor de gatit sau la pravalia Delicious Raw!