+

Garsonieră

+

2 Camere

+

3 Camere

+

4 Camere

Despre Noi

PREZENTAREA PROIECTULUI

Ne aflam la cel de-al doilea proiect in Brasov si ne-am prospus sa construim locuinte rezistente pentru cei care isi doresc sa fie aproape de natura, dar sa ramana conectati la facilitatile orasului. House Residence 2 va cuprinde 240 de apartamente, subsol cu locuri de parcare si locuri de depozitare, locuri de parcare supraterane, spatii verzi si un loc de joaca pentru copii. Viitorii proprietari ai House Residence 2, locatari sau investitori, vor putea alege din mai multe tipuri de compartimentari (garsoniere, aparamente cu 2, 3 si 4 camere).

Fiecare apartament este proiectat ca sa permita vederea la munte si padure, fiind prevazut cu ferestre largi si terasa sau logie. Spatiile de depozitare si locul de parcare supra sau subteran, sunt disponibile fiecarui apartament. Lucrarile vor incepe in aprilie 2019, iar proiectul va cuprinde 3 etape de predare, prima fiind in septembrie 2020.

LIVING 01

garsonieră

O garsoniera poate fi un spatiu aerisit si modern, mai ales ca iti oferim o suprafata suficienta pentru o locuinta permanenta sau una de vacanta!

LIVING 03

Apartament 2 camere

Apartamentele noastre de 2 camere sunt ideale pentru toate nevoile: și pentru familii cu copii, și pentru cupluri tinere, și pentru studenți sau persoane care își doresc să locuiască singure.

LIVING 01

Apartament 3 camere

Apartamentul ideal pentru o familiile cu copii sau pentru cupluri tinere. Se distinge prin spatiile foarte generoase, dotarea cu spatii de depozitare si prin faptul ca dormitorul matrimonial are baie proprie, dressing de 5 mp si iesire in logie.

DINING-LIVING

Apartament 4 camere

Se remarca prin suprafata utila a apartamentului de 132 mp si prin terasa semi-acoperita de 90 mp. De asemenea, privelistea este superba: dispus pe trei puncte cardinale, avand soare pe tot parcursul zilei, poti admira atat muntii din jur cat si padurile din zona.

Solicită ofertă.

Intră în contact cu echipa noastră de vânzări prin completarea
formularului de contact sau telefonic.

House Residence 2 este primul proiect din zona Darste – Noua Brasov (Calea Bucuresti 254) si este atat de bine amplasat incat ne intrebam cum de nu ne-am gandit mai devreme sa il cream! Am intuit potentialul zonei de a oferi ceea ce ne dorim cu totii astazi: SANATATE si TIMP. Pur si simplu RESPIRI NATURA (foarte aproape de padure), in timp ce ESTI CONECTAT LA  tot ce inseamna ORAS. Cand alegi sa locuiesti in House Residence 2, alegi sa AI TOTUL MAI APROAPE DE TINE: acces facil catre Bucuresti, Soseaua de Centura si Centrul Brasovului, conexiuni directe cu cele mai bune zone de agrement si petrecere a timpului liber din Brasov, precum si acces rapid catre scoala, gradinite si marile centre comerciale ale orasului. Iar acestea sunt doar o mica parte din facilitatile ansamblului!

Ultimele noutăți

Ultimele noutăți legate de ansamblul rezidențial House Residence 2