Despre noi

Peste 13 ani
de experiență
în domeniu

Noi suntem Promio, partenerul tău de încredere în property management și real estate

Misiune.

Fiecare spațiu administrat,
o afacere profitabilă.

La Promio, îți oferim servicii de administrare proprietăți și soluții imobiliare personalizate în funcție de necesitățile tale și alte beneficiarilor. Misiunea noastră este să transformăm fiecare spațiu administrat într-o afacere profitabilă pentru investitori. În plus, oferim siguranță, transparență și ajutăm clienții să-și atingă potențialul maxim, prin intermediul serviciilor noastre de administrare proprietăți și consultanță imobiliară.

Viziune.

Responsabilitate, eficiență și profesionalism.

Ne propunem să susținem mediul de afaceri din Brașov prin servicii personalizate, sustenabile și la un preț competitiv. Ne angajăm să aducem plus valoare pe termen lung clienților care beneficiază de serviciile noastre și să creștem împreună în mod responsabil și eficient. Ne asumăm decizii și responsabilitatea acțiunilor noastre. Suntem o echipă cu experiență, conștientă de nevoile clienților și de rezultatele pe care trebuie să le livrăm.

Valori.

Comunicare și atenție la detalii

O bună comunicare duce la o colaborare eficientă. Ascultăm cerințele clienților și discutăm despre orice situație. Pentru a crea un mediu de încredere și respect, încurajăm buna înțelegere între clienți, parteneri și furnizori. Ne orientăm acțiunile spre viitor și urmărim progresul companiilor care apelează la serviciile noastre de administrare spații și real estate. Ne dorim să contribuim, pas cu pas, la dezvoltarea mediului de afaceri din Brașov.

This site uses cookies to offer you a
better browsing experience.